Orientare spre Soluție & Optimism

Hartă, instrumente de lucru și concepte utile pentru Orientare spre Soluție & Optimism în viața personală și profesională

   Watch Promo

Bun venit. Îți propunem această experiență de învățare și acțiune pozitivă pentru a cultiva abilități și atitudini la nivel personal ori la nivel de echipă sau organizație.

Acest program este potrivit pentru tine dacă dorești:

  • instrumente de lucru, concepte și metode ("fitness") pentru orientare spre soluție și optimism utile în viața personală și profesională pentru tine și cu impact pozitiv și pentru colegi, clienți, prieteni, familie ori societate.
  • o hartă ("blue print", schiță) cu soluții și idei concrete pentru minim o problemă sau oportunitate la care dorești să lucrezi specific și dedicat chiar în timpul programului online în funcție de timpul și ritmul tău de învățare;
  • experiență de învățare online interactivă cu multe instrumente și inspirație din practica noastră de training și facilitare de aproape 20 de ani cu peste 10 000 de participanți în evenimente offline și online.

Programul conține o hartă cu 5 zone de explorat și instrumente aferente, peste 10 fișe de lucru (download pentru format print), 10 video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz, resurse suplimentare. În funcție de ritmul și timpul tău poți răsfoii conținutul programului într-o oră sau poți alege să parcurgi toate informațiile și exercițiile în aproximativ 8 ore.

Pe lângă accesul gratuit la programul online, pentru organizații partenere se pot desfășura sesiuni live cu exerciții și ateliere de lucru personalizate pentru echipa respectivă în funcție de nevoi, buget și timp.

Călătorie plăcută!

Facebook/RomaniaPozitiva, RomaniaPozitiva.ro, [email protected]

Orientare spre Soluție & Optimism / Solution Thinking Program 2021


Your Instructor


Florin Ghindă
Florin Ghindă

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 35 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer și facilitator pentru circa 10.000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: train the trainers, managementul oamenilor/echipelor, design & solution thinking, comunicare, public speaking.

Florin aduce în programele livrate experiența practică din sute de zile de training și facilitare cu grupuri diferite ca dimensiuni - de la foarte mici la foarte mari în context de conferințe, pe diferite teme. Pentru Florin este important să creeze participanților spații pentru a aplica cele descoperite în contexte personale sau profesionale. Florin aduce în acest program și experiență în lucrul cu formate de învățare foarte diferite: training, facilitare, moderare de traininguri, ateliere, conferințe și programe online (webinarii și alte programe sincron).

Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Mai multe informații despre Florin aici sau aici.


Course Curriculum


  4. Bonus: resurse speciale pentru perioada pandemiei COVID 19 & altor situații dificile
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!